Välittämisen ammattilaiset

Verkostoille

Toimivat nuorten palvelut syntyvät yhdessä tekemällä. Vamos tekee tiivistä ja monipuolista yhteistyötä laajan ja jatkuvasti kasvavan verkostonsa kanssa nuorten hyvinvoinnin eteen. Moni nuori ohjautuu Vamokseen verkostojen kautta, mutta myös Vamoksesta ohjataan nuoria sellaisten palvelujen piiriin, joita emme itse tuota. Lisäksi rakennamme yhteistyössä erilaisia vertaisryhmiä ja harrastusmahdollisuuksia niin meidän kuin muidenkin palvelujen piirissä oleville nuorille.

Järjestämme säännöllisesti verkostoille, yhteistyökumppaneille ja alan opiskelijoille ohjattuja esittelyjä Vamoksen toimintaan.
Vamos Helsingin seuraavat ohjattu esittely on helmikuussa 2018, tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Ohjatuissa esittelyissä esitellään Helsingin yksiköiden toimintaa ja Vamoksen toimintaperiaatteita. Ilmoittautumiset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Espoon, Kuopion, Turun, Lahden ja Oulun tutustumisista voi olla yhteydessä yksiköiden esimiehiin.