Uratapahtuma

Tuemme tasavertaisesti nuoria ja työnantajia

Vamos urapalvelujen tehtävä on saattaa nuoret ja työnantajat yhteen. Keskeinen tehtävämme on auttaa nuoria löytämään heille sopivia työpaikkoja. Sen lisäksi tarjoamme työnantajille sekä motivoituneita työntekijöitä että osaamistamme kaikessa työllistämiseen liittyvässä.

Uravalmentajamme työskentelevät nuoren omien tavoitteiden pohjalta. Jokaiselle nuorelle rakennetaan yksilöllinen ja omiin vahvuuksiin pohjautuva polku työelämään. Uravalmentajat tuntevat nuoremme ja siten löydämme jokaiseen työtehtävään ja -yhteisöön sopivan työntekijän. Emme hukkaa kenenkään aikaa.

Olemme sekä nuoren että työnantajan käytettävissä niin kauan kuin meitä tarvitaan. Toimintamme on vapaaehtoista ja maksutonta sekä nuorille että työnantajille.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti

Nuorten ja työnantajien tukemisen lisäksi kehitämme jatkuvasti uudenlaisia menetelmiä nuorten työllistymisen tukemiseksi yhdessä nuorten ja työnantajien kanssa. Hankkeiden kehittämistehtävistä voit lukea lisää hankkeiden omilta sivuilta.

Kiinnostuitko?

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin ja ideoimme yhteistyön mahdollisuuksia kaikkien kiinnostuneiden yhteistyötahojen kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä!