keskus-pasila

Opiskelijalle

Kiinnostaako harjoittelu tai opinnäytetyön tekeminen Vamoksessa? Harjoittelijamme tulevat usein sosiaali-, terveys-, ja nuorisoaloita, mutta keskeisintä on harjoittelijan halu työskennellä osana Vamosta. Älä siis epäile ottaa yhteyttä vaikka opiskelemasi ala ei olisikaan jokin edellä mainituista.

Järjestämme säännöllisesti verkostoille, yhteistyökumppaneille ja alan opiskelijoille ohjattuja esittelyjä Vamoksen toimintaan.
Vamos Helsingin seuraavat ohjattu esittely on helmikuussa 2018, tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Ohjatuissa esittelyissä esitellään Helsingin yksiköiden toimintaa ja Vamoksen toimintaperiaatteita. Ilmoittautumiset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Espoon, Kuopion, Turun, Lahden ja Oulun tutustumisista voi olla yhteydessä yksiköiden esimiehiin.

Harjoitteluun Vamokseen: Lähetä hakemus harjoittelutavoitteineen ensisijaisena toiveenasi olevan yksikön opiskelijavastaavalle. Jos et ole aivan varma miten harjoittelujaksosi soveltuu Vamokseen, ota reippaasti yhteyttä niin pohditaan sitä yhdessä. Jos harjoittelu ensisijaisessa yksikössä ei ole mahdollinen, tarjoamme harjoitteluhakemusta automaattisesti myös muille yksiköille. Harjoittelijat haastatellaan ennen mahdollisen harjoittelun alkua.

HUOM! Kevään ja kesän 2017 harjoittelupaikat Helsingin Vamoksessa on täytetty

Opinnäytetyöt Vamoksessa: Vamokseen voi tarjota ideoita opinnäytetöistä lähettämällä sähköpostia jonkin yksikön opiskelijavastaavalle. Tarjoamme automaattisesti opinnäytetöitä kaikille yksiköille.