2017 04 11 11.16.41

Vamos Lahti

VAMOS Lahti on tarkoitettu lahtelaisille 18 - 29-vuotiaille nuorille, jotka haluavat tukea nykyisessä elämäntilanteessa. Valmennuksen avulla tuetaan hyvinvointia sekä tutustutaan tulevaisuuden mahdollisuuksiin yhdessä. 

Valmennuksen tavoitteena on siirtyä koulutukseen, työhön tai niihin valmentavaan toimintaan. Valmennus on maksutonta ja vapaaehtoista.

Yksilövalmennus toteutetaan nuoren omien vahvuuksien ja tavoitteiden perusteella. Valmennuksen sisältö suunnitellaan oman työntekijän kanssa ja valmentajalla on mahdollisuus jalkautua kotiin, oppilaitokseen tai työpaikalle. Valmentajan kanssa tehtävän yhteistyön tavoitteena on kiinnittyminen sopivaan koulutukseen tai työhön.

Ryhmävalmennus on tarkoitettu nuorille, jotka haluavat arjen taitojen lisäksi parantaa omaa hyvinvointiaan ja valmiuksiaan jatkopoluille. Valmennuksen sisältöön voi vaikuttaa itse ja se toteutetaan ryhmän tarpeiden pohjalta. Valmennus sisältää omien vahvuuksien ja mielenkiinnon kohteiden löytämistä, tutustumiskäyntejä ja vierailuita. Pienessä ryhmässä tutustutaan muihin nuoriin ja valmentajiin.

Vamos Lahdessa kehitetään uudenlaista sosiaalisen kuntoutuksen ja etsivän aikuissosiaalityön mallia yhteistyössä Lahden kaupungin kanssa. Vamos Lahden toimintaa rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Lahden kaupunki ja Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr.

Tervetuloa! VAMOS!

Vamos Lahti Facebookissa

Haluatko tutustua toimintaan tai kuulla lisää? Ota yhteyttä puhelimella, sähköpostilla tai verkkolomakkeella. Olemme täällä sinua varten.