Olohuone uudistuu amigo paivitetty

 

Vamos Olohuone aloittaa Alppikadulla tiistaisin - toiminta jatkuu torstaisin Herttoniemessä

Vamoksen avoin toiminta ”Vamos Olohuone” on tähän asti toiminut Herttoniemessä torstaisin ja perjantaisin klo 12-15. Perjantain 30.6 jälkeen "Vamos Olohuoneen" ajankohtiin ja paikkoihin tulee pieniä muutoksia: Olohuone toimii tiistaista 4.7 alkaen klo 13-16 Alppikadun toimipisteessä ja torstaisin klo 12-15 Herttoniemen toimipisteessä.

Edelleen kaikki 16 – 29 -vuotiaat helsinkiläiset nuoret aikuiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan, ilman ennakkoilmoittautumista. Nuoret saavat itse suunnitella ja ideoida mitä Olohuoneessa kulloinkin tehdään. Avoimessa toiminnassa on muun muassa harrastettu eri liikuntalajeja, katsottu leffoja, tehty ruokaa, pelattu lautapelejä ja kahviteltu yhdessä, ja jatkossakin Olohuoneeseen voi tulla vain juomaan kupposen kuumaa sekä hengailemaan muiden kanssa. 

Halutessasi voit kysyä lisää toiminnasta Olohuoneen vastaavilta valmentajilta:

Herttoniemi: Ira Oinonen 050 441 7182 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Alppikatu: Irina Kauria 050 433 3016 /  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Vamos Alppikatu sijaitsee osoitteessa: Alppikatu 2 rakennus I ja ovi 22, 2. kerroksessa (punatiilinen talo keskellä HDL:n korttelia).

Vamos Herttoniemi sijaitsee osoitteessa: Hitsaajankatu 4 A talon 3. kerroksessa.