Olohuone muuttaa

Vamos Olohuone muuttaa Herttoniemeen!

Vamoksen avoin toiminta ”Vamos Olohuone” muuttaa Vamos Herttoniemeen perjantaina 13.1.2017. Vamos Olohuone on siis viimeistä kertaa auki Me-talolla 12.1.2017. Vamos Olohuone on jatkossakin auki torstaisin ja perjantaisin klo 12 – 15 ja edelleen kaikki 16 – 29 -vuotiaat helsinkiläiset nuoret aikuiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan, ilman ennakkoilmoittautumista. Nuoret saavat itse suunnitella ja ideoida mitä Olohuoneessa kulloinkin tehdään.

Syksyllä ovensa avannut Vamos Olohuone muttaa Me-talon remontin vuoksi Vamos Herttoniemen alakerran tiloihin, lähelle Vamoksen muuta toimintaa. Syksyn aikana avoimessa toiminnassa on muun muassa harrastettu eri liikuntalajeja, katsottu leffoja, tehty ruokaa, pelattu lautapelejä ja kahviteltu yhdessä, ja jatkossakin Olohuoneeseen voi tulla vain juomaan kupposen kuumaa sekä hengailemaan muiden kanssa. Kevääksi suunnitteilla on myös kahvilatoimintaa ja liikuntaa Herttoniemessä.

Halutessasi voit kysyä lisää toiminnasta Olohuoneen vastaavalta Ira Oinoselta, 050 441 7182 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai ohjaajalta Yasmin Yusufilta, 050 412 4145 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vamos Herttoniemi sijaitsee osoitteessa: Hitsaajankatu 4 A ja Vamos Olohuone on auki 7.4. alkaen talon 3. kerroksessa to ja pe klo 12–15.