milka 2

Vamos tyypit, Jonna

Vamos tyypit -blogisarjassa esitellään Vamokselle tärkeimpiä tyyppejä: meidän nuoriamme. Tekstit kertovat ytimekkäästi muutaman kysymyksen avulla nuoresta ja hänen suhteestaan Vamokseen. Lue lisää ja tutustu Vamoksen parhaisiin tyyppeihin!

Kuka olet? 

Olen metsäihminen. Tykkään seikkailla ja liikkua luonnossa. Tykkään myös tutustua uusiin paikkoihin ja ihmisiin ja muutenkin oppia uutta.

Miksi Vamos?

Vamos on monipuolinen. Vamoksen kautta pääsee tutustumaan ihmisiin ja voi saada vertaistukea. Vamoksen työntekijän kanssa voi puhua mistä vaan. Kaikilla meillä on paljon mahdollisuuksia, joista ei välttämättä itse tiedä. Vamoksen kautta saa tietoa erilaisista mahdollisuuksista.

Mitä olet saanut?

Tosi hyviä ja toteuttamiskelpoisia ideoita. Olen myös saanut tukea ja on joku joka kuuntelee.

Miltä tulevaisuutesi näyttää?

Minulla on vielä aika paljon oppimista. Kaikki reitit on avoinna. Saan itse valita, mihin suuntaan haluan lähteä. Tulevaisuus on myös vielä hieman epäselvä, sillä en vielä ihan tiedä mitä haluan.

 

Anna nyt joulun paras lahja. Tule mukaan joulukampanjaan joko organisaationa tai yksityishenkilönä ja lahjoita joulukortti- tai joululahjavarat Vamos-nuorille. Voit tehdä lahjoituksen halutessasi tietyn kaupungin, Helsingin, Espoon, Turun, Kuopion tai Lahden nuorille. Saat lahjoituksesta sähköisen joulukortin, jota voi lähettää omille sidosryhmille ja ystäville.