helsinki 695x426

Pysäytetään nuorten syrjäytyminen yhdessä nyt!

Tänä syksynä nostetaan esiin syrjään jääneet nuoret. Helsingin Diakonissalaitos ja Vamosnuoret käynnistävät joulukampanjan,johon kutsutaan mukaan vastuullisia ja välittäviä yrityksiä, yhteisöjä ja ihmisiä. Autetaan nuoret yhdessäkouluun ja töihin nyt!

Kymmeniä tuhansia nuoria on pudonnut koulu- ja työelämästä. Nämä nuoret kamppailevat yksinäisyyden, rahahuolien, mielenterveys- ja päihdeongelmien kanssa. Heidät on autettava takaisin kouluun ja töihin.

”Siksi käynnistämme joulukampanjan, jonka tavoitteena on pysäyttää nuorten syrjäytyminen. Kampanjaa varten kerätyt Vamosnuorten tarinat kuvaavat sitä, miten helposti nuori jää yksin. Solmut menevät yhä tiukemmalle, jos ei ole ketään, kenen kanssa niitä voisi aukoa”, Vamoksen johtaja Sari Nyberg toteaa.

Tule mukaan ja lahjoita!

Nuoret ovat usein hakeneet apua monista paikoista, mutta apu ei ole riittänyt.

Helsingin Diakonissalaitoksen Vamoksessa autamme nuorta kokonaisvaltaisesti. Vamoksessa nuori saa luotettavan aikuisen tuekseen niin pitkäksi aikaa kuin tarvitsee. Yhdessä nuoren ja tiiviiden verkostojen kanssa lähdetään aukaisemaan elämän solmuja.

”Kukaan ei pysty pysäyttämään nuorten syrjäytymistä yksin. Siihen tarvitaan meistä jokaista: yrityksiä, yhteisöjä ja organisaatioita, jotka haluavat siirtyä vastuullisista sanoista tekoihin. Yksityishenkilöitä, jotka välittävät”, Sari Nyberg korostaa kampanjan merkitystä.

Anna nyt joulun paras lahja. Tule mukaan joulukampanjaan joko organisaationa tai yksityishenkilönä ja lahjoita joulukortti- tai joululahjavarat Vamos-nuorille. Voit tehdä lahjoituksen halutessasi tietyn kaupungin, Helsingin, Espoon, Turun, Kuopion tai Lahden nuorille. Saat lahjoituksesta sähköisen joulukortin, jota voi lähettää omille sidosryhmille ja ystäville.

Lahjoitusten avulla syrjäytyneet nuoret autetaan takaisin kouluun ja työhön. Sari Nyberg kannustaa kaikki mukaan:

”Pysäytetään nuorten syrjäytyminen yhdessä!”

Lisätietoja kampanjasta: 

Annamaria Eteläpää, varainhankinnan suunnittelija
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 599 9528

Lisätietoja Vamoksesta: 

Sari Nyberg, palvelualuejohtaja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 502 7544