fujitsu

Fujitsu Finland tukee Vamosnuoria kohti työelämää

Vamosnuoret junailivat kesäkuisena maanantaina Valimoon, missä yhteistyökumppanimme Fujitsu Finlandin johtoryhmä tarjosi mahdollisuuden tutustua Fujitsun ihmisiin ja työpaikan arkeen. Aiheina johtoryhmän jäsenten vetämissä workshopeissa olivat mm. markkinointi, viestintä, innovaatiot sekä työelämän pelisäännöt. Kaikki pääsivät jakamaan kokemuksia, kysymään tärkeitä kysymyksiä sekä oppimaan uutta toinen toisiltaan.

Päivän aikana selvisi, että Fujitsun johtoryhmän jäsenet ovat varustettu erilaisilla koulutustaustoilla, mutta heistä jokainen kuitenkin arvostaa yhtä asiaa: jatkuvaa kehittymistä ja uuden oppimista. Tähän pyritään myös Vamoksen toiminnassa; nuoria tuetaan tavoittelemaan rohkeasti omia unelmiaan. Kuten Fujitsu Finlandin toimitusjohtaja Jari Mielonen kannustavasti totesi, ei kannata pelätä myöskään epäonnistumisia, sillä ne kuuluvat elämään.

Nuoret, Vamoksen työntekijät ja johtoryhmä keskustelivat workshopeissa esimerkiksi siitä, millaisia arvoja ja yhteisiä pelisääntöjä työpaikalla tulisi noudattaa. Tärkeiksi aiheiksi keskusteluissa nousivat mm. luottamus ja sovituista aikatauluista kiinni pitäminen. Oli upeaa päästä yhdessä kehittymään ja tutustumaan suuryrityksen tiloihin ja työntekijöihin. Vamosnuoret kiittävät Fujitsua antoisasta päivästä. Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä!

Fuijtsun ja Vamoksen yhteistyö käynnistyi Fujitsun ajatuksesta käyttää tiimipäivät vastuulliseen toimintaan esimerkiksi perinteisen keilaamisen sijaan. Keväällä 2016 Vamosnuoret saivat myös mahdollisuuden osallistua Finlandia-talossa järjestetylle Fujitsu World Tourille tapahtuma-avustajina.